Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...

Βρισκόμαστε περίπου δύο εβδομάδες μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, με τη χώρα μας να τελεί ακόμη σε καθεστώς αναβρασμού και πυρετού διαβουλεύσεων σε συνεργασία με τις ηγεσίες των υπολοίπων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα πρώτα δείγματα και αποτελέσματα των όσων διαδραματίστηκαν στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής γίνονται πλέον όλο και πιο εμφανή, κάνοντάς μας να αναλογιζόμαστε, το τι είχαν δηλώσει οι αρχηγοί και οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων προεκλογικά και το ποιες θα είναι οι ενέργειες στις οποίες θα προβούν το προσεχές διάστημα, με σκοπό την οργάνωση και την εξυγίανση των κοινωνικο-πολιτικών δομών της ελληνικής κοινωνίας.


Αναφορικά με τις παραπάνω σκέψεις και διαπιστώσεις, το metrogreece.gr, επικοινώνησε με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής,Ηλία Κασιδιάρη, υποβάλλοντάς του το εξής ερώτημα:
Ποιες θα είναι οι πρώτες ενέργειες της Χρυσής Αυγής, τώρα που αποτελεί πλέον και επίσημα μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου;

«Η Χρυσή Αυγή θα πει αλήθειες στη Βουλή, τις οποίες δεν τολμούν να πουν οι εκπρόσωποι όλων των άλλων κομμάτων, διότι αυτοί δεσμεύονται από συμφέροντα, ενώ εμείς είμαστε πραγματικά ανεξάρτητοι.

Σε πρώτο στάδιο, θα απαιτήσουμε την κατάργηση των κρατικών επιχορηγήσεων στα κόμματα. Έτσι το δημόσιο θα εξοικονομήσει πολλά εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα αποδοθούν στους αναξιοπαθούντες Έλληνες πολίτες.

Επίσης, θα απαιτήσουμε την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και της βουλευτικής ασυλίας, καθώς και τη μείωση των βουλευτικών αποζημιώσεων.

Κάθε βουλευτής θα πρέπει να αμείβεται με το μισθό ενός δημοσίου υπαλλήλου μεσαίας βαθμίδας».
metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...