Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Επίθεση κατά αστυνομικών με σφαίρες και χειροβομβίδα! Κοινοί εγκληματίες ή τρομοκράτες;

Επίθεση με πυροβολισμούς και χειροβομβίδα (!!!) δέχτηκαν τα ξημερώματα αστυνομικοί στη διασταύρωση των οδών Αγκύλης και Χατζημιχάλη στον Νέο Κόσμο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Όλα άρχισαν στις 04:20, στη διασταύρωση των οδών Αγκύλης και Λασσάνη, στην ίδια περιοχή, όταν το πλήρωμα περιπολικού εντόπισε τρία άτομα τα οποία κρίθηκαν ύποπτα και οι αστυνομικοί θέλησαν να τα ελέγξουν.
Οι τρεις άγνωστοι ήταν πεζοί, ενώ ο ένας μετέφερε ένα ποδήλατο. Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους ελέγξουν, οι άγνωστοι άρχισαν να τρέχουν. Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και λίγο πιο πέρα τα άγνωστα άτομα άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους, ενώ έριξαν και μία χειροβομβίδα που εξερράγη. Από τους πυροβολισμούς και την έκρηξη της χειροβομβίδας προκλήθηκαν ζημιές σε οχήματα και καταστήματα της περιοχής. Οι δράστες εξαφανίστηκαν, αλλά άφησαν πίσω το ποδήλατο, στο οποίο η αστυνομία αναζητά αποτυπώματα.

Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για διαρρήκτες, αλλά δεν αποκλείεται να επρόκειτο και για τρομοκράτες. Όπως και αν έχει το πράγμα, προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι για μια ακόμη φορά υπήρξε ένοπλη συμπλοκή, αυτή τη φορά και με χρήση χειροβομβίδας. Όπως στη Βαγδάτη και στην Καμπούλ…

χρυση αυγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...