Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Δεν φτάνει που εκδιδόταν ενώ ήξερε οτι έχει Έιτζ, μας λένε και ρατσιστές!!!

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος αναφορικά με τον εντοπισμό 22χρονης οροθετικής ιερόδουλης στο κέντρο της Αθήνας. «Είχα προειδοποιήσει στους πιο υψηλούς τόνους ότι το AIDS αυξάνεται δραματικά στη χώρα μας και ότι ένα μέρος του προβλήματος προκύπτει από τη λαθρομετανάστευση και την αδήλωτη πορνεία» σημειώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Μετανοείτε... (χωρίς λόγια)


"Όύτε χίλιοι παρατηρητές δεν σώζουν τη Συρία" υποστηρίζει το κλιμάκιo του ΟΗΕ

Ενώ η βία στη Συρία συνεχίζεται, ο επικεφαλής της αποστολής των παρατηρητών του ΟΗΕ προειδοποιεί ότι ακόμη και 1.000 παρατηρητές να υπήρχαν στη χώρα δεν θα μπορούσαν να ανατρέψουν το βίαιο κλίμα που επικρατεί, εάν η ίδια η Συρία δεν αποφασίσει να αλλάξει την κατάσταση.

Φτάνοντας στη Δαμασκό, ο...

Αναβάθμιση του ισραηλινού πυροβολικού...

Ο αντιπρόεδρος της Elbit Systems, Αμός Ματάν, σε συνέντευξή του σε ισραηλινό Μέσο Ενημέρωσης αναφέρθηκε στον εκσυγχρονισμό που χρειάζεται το πυροβολικό των IDF.

Μέχρι σήμερα, η ραχοκοκκαλιά των πυροβόλων αποτελείται από τα Μ109, που βρίσκονται σε υπηρεσία εδώ και αρκετές δεκαετίες, με εντατική χρήση, κάτι που...

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Οι εξελίξεις σε Συρία και Ιράκ στο επίκεντρο της ημερήσιας διάταξης

Σήμερα η πρώτη συνεδρίαση για φέτος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.Η συνεδρίαση υπό την προεδρία του προέδρου της Δημοκρατίας Abdullah Gül, θα ξεκινήσει στις 13:30 στο προεδρικό μέγαρο Çankaya.Οι επιθέσεις στη Συρία, οι διπλωματικές προσπάθειες που καταβάλλονται και η τελευταία κατάσταση στη μεθόριο, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνεδρίασης.Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ο υπουργός Εξωτερικών κκ Beşir Atalay και Ahmet Davutoğlu, θα ενημερώσουν το Σώμα για τις εξελίξεις.

Ζητιανοι ψηφων...

Ο Καιρος δυσανασχετει με το προεκλογικο συστημα,που απαιτει ενα διαρκες μπλα μπλα απο τους υποψηφιους προκειμενου να γινουν πιο γνωστοι. Και προτεινει. Βλεπω στις εφημεριδες και στα ηλεκτρονικα ΜΜΕ , καθε μερα και ειδικα την Κυριακη, ενα πληθος απο αρθρα υποψηφιων στις εκλογες,αναμεσα τους και δικα μου,και αναρωτιεμαι:Οσοι δεν ειναι επωνυμοι ή κομματικοι και δεν τους ξερει ο πολυς κοσμος ειναι φυσικο να θελουν να γινουν γνωστοι.Αυτοι,ομως ειναι οι λιγοι.

Λιγνιτικό "μπλακ άουτ" στη ΔΕΗ θέτει σε κίνδυνο το ηλεκτρικό σύστημα

Κοντά σε λιγνιτικό μπλακ άουτ βρίσκεται η ΔΕΗ καθώς από την περασμένη Τετάρτη έχουν σταματήσει να εργάζονται οι εταιρείες εργολάβοι της ΔΕΗ που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εξόρυξης λιγνίτη στα ορυχεία της Δυτικής Μακεδονίας. Οι ανάδοχοι (το 90%) σταμάτησαν να εργάζονται, λόγω μη πληρωμής των πιστοποιήσεων του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, δηλώνοντας αδυναμία να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν τη συνέχεια των έργων.

Νεκρός βρέθηκε πρώην υπουργός του Καντάφι, εξόριστος στην Αυστρία

Ο πρώην υπουργός Πετρελαίου της Λιβύης και εκ των στενών συνεργατών του Μουάμαρ Καντάφι, Σούκρι Γάνεμ, βρέθηκε την Κυριακή νεκρός στον Δούναβη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Βιέννης, πόλη στην οποία ζούσε εξόριστος. Το πτώμα του 69χρονου Λίβυου βρέθηκε μέσα στο ποτάμι το πρωί από έναν περαστικό.

Το αυστριακό πρακτορείο APA, επικαλούμενο έναν...

Γεωργιανοί "αρπάχτηκαν" στο κέντρο της Αθήνας...Επιτέθηκαν και στους αστυνομικούς που πήγαν να τους χωρίσουν..

Όλα έγιναν στη γωνία Αριστοτέλους και Μονής Προδρόμου στο κέντρο της Αθήνας λίγο μετά τις δύο μετά τα μεσάνυχτα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δυο Γεωργιανούς γιατί είχαν χτυπήσει με χέρια και με πόδια έναν άνδρα, ενώ όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους χωρίσουν.....
εκείνοι αντιστάθηκαν και τους επιτέθηκαν.
Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν και πέρασαν χειροπέδες στους δυο δράστες..

Νέα βομβιστική επίθεση με 20 νεκρούς Χριστιανούς στην Νιγηρία. Κανένας ανθρωπιστής για τους χριστιανούς;;

Νέα βομβιστική επίθεση με 20 νεκρούς είναι ο τραγικός απολογισμός στη Νιγηρία σήμερα. Άγνωστοι πυροδότησαν εκρηκτικά σε θέατρο του πανεπιστημίου της πόλης Κάνο στα βόρεια της χώρας, το οποίο οι Χριστιανοί χρησιμοποιούν ως τόπο λατρείας,.

Η έκρηξη σημειώθηκε, στη διάρκεια της χριστιανικής θρησκευτικής τελετής, δήλωσε πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.

Ιστορικά στοιχεία που τεκμηριώνουν ότι το χρέος δεν εισπράχθηκε ποτέ…απλά είναι δημιούργημα τοκογλυφίας!

Το Κρίσιμο ερώτημα που θα πρέπει να απασχολεί όλους τους Έλληνες ψηφοφόρους όσον αφορά την επιλογή τους, ποιο Κόμμα να ψηφίσουν, οπωσδήποτε, στις εκλογές της 6ης Μαίου, 2012, είναι το εξής:

Αληθεύει ότι ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, έχει χαρακτηρίσει ορισμένα δάνεια «Απεχθεί» και ένας Λαός δεν έχει την υποχρέωση να τα εξοφλήσει όταν χαρακτηρίζονται από τους εξής τρεις όρους του Οργανισμού; 1) Έγινε εν αγνοία του λαού.

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Τράτζικ! Ο τρελόγερος Μπουτάρης υποδέχθηκε τον Μπένυ τον τρομερό στη συμπρωτεύουσα με...κουλούρι!!!

Οι σχετικές δηλώσεις του Πασόκου Κεμαλομπουτάρ μετά απο ένα βαρέλι κρασί και την ομιλία του Μπένυ: «Η ομιλία του Βαγγέλη Βενιζέλου ήταν από τους πιο σοβαρούς πολιτικούς λόγους που έχω ακούσει στα 70 μου χρόνια». Με τα λόγια αυτά, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σχολίασε την προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

F 22 στέλνουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα οι ΗΠΑ."Έτοιμοι για το Ιράν",λένε στο Ισραήλ

Μαχητικά αεροσκάφη F 22, μετασταθμεύουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισραηλινής ιστοσελίδας Debkafikes.

Τα αεροσκάφη θα χρησιμοποιηθούν σε ενδεχόμενο αεροπορικού χτυπήματος εναντίον του Ιράν,αναφέρουν οι πληροφορίες και θα έχουν ως αποστολή την καταστροφή κρίσιμων στόχων της ιρανικής ΠΑ ,ώστε...

Spiegel: Οι νέοι πολιτικοί είναι οι παλιοί...

Μεγάλο άρθρο αφιερωμένο στις ελληνικές εκλογές δημοσιεύεται αύριο στο έγκυρο εβδομαδιαίο περιοδικό der Spiegel. Με τον ερωτηματικό τίτλο «Ποια κρίση» και υπότιτλο «Η Αθήνα καλεί σε εκλογές. ‘Όλα θα αλλάξουν υπόσχονται οι πολιτικοί, με πρώτους εκείνους που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος τους γκρεμού", η αρθρογράφος περιγράφει την...

Ποιό ήταν το σχέδιο «Comprehensive» για την Ελλάδα;

Mυστήριο καλύπτει την αποκάλυψη στην οποία προχώρησε ο Ντ.Στρος Καν γύρω απ΄την ύπαρξη ενός κρυφού σχεδίου για τη λύση του προβλήματος χρέους της Ελλάδας το οποίο και θα αποκάλυπτε στην κ.Μέρκελ τη μέρα που συνελήφθη στο αεροσκάφος που θα τον μετέφερε απ'τη Νέα Υόρκη στη Γερμανία...

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ!

Μια νέα Ελλάδα γεννιέται - Διάλυση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αν ηττηθούν, προβλέπουν οι ξένοι

Το τέλος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με μαζικές αποχωρήσεις βουλευτών και ένταξή τους στα νέα κόμματα της δεξιάς και της αριστεράς, αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπικές προβλέψεις που δείχνουν ιστορική και καθοριστική ήττα την ερχόμενη Κυριακή με ποσοστό μεταξύ 35 και 40% και για τους δύο μαζί, προβλέπει έκθεση ξένης πρεσβείας μεγάλου δυτικού κράτους που διαβιβάστηκε στα κεντρική διπλωματική υπηρεσία του εν λόγω κράτους.

Ο αντιπαθέστατος Άδωνις κερνάει τον Καμμένο!! (βίντεο)

King of The Ring είναι μόνο ο Ζαμπίδης!

Μια ήττα ξεπερνιέται με τον καλύτερο τρόπο μόνο με μια νίκη. Μετά το άσχημο ματς του στην Ρωσία, ο «Iron Mike» ήθελε μια νίκη για να ανέβει ξανά η ψυχολογία του. Αυτή ήρθε στο Ιron Challenge 3 απέναντι στον Φαντί Μερζά, κατόπιν ομόφωνης απόφασης. Ετσι διατήρησε στην κατοχή του τη ζώνη King of The Ring, στον αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό του Ελληνικού, μπροστά στο κοινό του.
Με τη νίκη αυτή, ο Ζαμπίδης θα έχει την ευκαιρία το Μάιο να διεκδικήσει μαζί με εννιά ακόμα αθλητές στην κατηγορία του, την λευκή ζώνη του Μάικ Τάισον.

UCKάδες στο Κοσσυφοπέδιο εκπαιδεύουν Σύριους αντικαθεστωτικούς σύμφωνα με τη σερβική Βlic

Τρεις ακτιβιστές της αντιπολίτευσης της Συρίας, έφθασαν στο Κοσσυφοπέδιο για να μάθουν από τον λεγόμενο ‘Αλβανικό Στρατό’ στον οποίο ηγετική θέση έχουν πολιτικοί και πρώην UCK-άδες, πώς να αντιταχθούν στο καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, γράφει η σερβική εφημερίδα Blic.

H 29η εκπαίδευση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής και της Ελληνικής Οργάνωσης Χ Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

H 29η εκπαίδευση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής και της Ελληνικής Οργάνωσης Χ Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.Για άλλη μία φορά πολλά μέλη μας έδωσαν το παρόν και σε αυτό το κάλεσμά μας.Παρόντες ήταν και οι άντρες της Μ.Ε.Κ.(Μονάδες Έφεδρων Κομμάντος) που με την εμπειρία τους εμπλούτισαν ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα μας.Αυτό περιελάμβανε διέλευση στίβου μάχης με χρονομέτρηση,σχολείο αυτοάμυνας,με τον Διοικητή της Ελληνικής Οργανώσεως Χ Γεώργιο Απέργη,καταρρίχηση με την μέθοδο του ραπέλ και εκκαθάριση δωματίου με 3μελείς ομάδες.Το ηθικό και το επίπεδο εκπαίδευσης ήταν υψηλό και οι συμμετέχοντες έμειναν ενθουσιασμένοι.Ελπίζουμε σε ανάλογες συνεκπαιδεύσεις στο μέλλον και σε ακόμα πιο μεγάλη θέληση και ενθουσιασμό απο τα μέλη μας.

ΕΚ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ

Wikileaks : "Είχαμε την κυπριακή υπηρεσία στο μισθολόγιο χρόνια"

Από ότι φαίνεται απασχολεί πολύ τις ΗΠΑ τα τεκταινόμενα στη μαρτυρική Κύπρο της οποίας η θέση έχει γίνει εξόχως σημαντική μετά την ανακάλυψη του φυσικού πλούτου που διαθέτει.Οι σχέσεις της Λευκωσίας με τον αμερικανικό παράγοντα απασχόλησαν τα στελέχη της Stratfor, σύμφωνα με την ηλεκτρονική αλληλογραφία που διέρρευσε στο Wikileaks, κατά την ημέρα της εξαφάνισης του Christopher Metsos από τη Κύπρο.

Πρόκειται για το μοναδικό ασύλληπτο μέλος του ρωσικού δικτύου κατασκοπείας που εξάρθρωσε το FBI...

ΒΙΝΤΕΟ: Στρατηγός Γ.Αϋφαντής - «Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος και η υποθήκευσή του από το μνημόνιο»

Πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Γεώργιου Αυφαντή με θέμα «Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος και η υποθήκευσή του από το μνημόνιο».

Ο κ. Αυφαντής ανέλυσε την μεθοδολογία όλων των κυβερνήσεων από το 1976, που όπως είπε εκτελούσαν εντολές, στην καταστροφή της οικονομίας της χώρας μας ώστε να έρθει η ώρα του μνημονίου.

Ανέλυσε τους ευτελείς όρους του μνημονίου που δίνουν κυριαρχικά μας δικαιώματα στους δανειστές μας...

Οι εκκαθαρίσεις ελληνόφωνων από τον Στάλιν


Όποιος δεν διδάσκεται από την ιστορία την επαναλαμβάνει.


Το ζήτημα των διωγμών και της εξόντωσης χιλιάδων Ελλήνων της Σοβιετικής Ενωσης στα φοβερά γκούλαγκ της Σιβηρίας την εποχή του Στάλιν, φωτίζουν μαρτυρίες επιζώντων του μεγάλου –και εν πολλοίς άγνωστου, σε όλες του τις πτυχές– αυτού πογκρόμ, αφηγήσεις συγγενών ανθρώπων που πέθαναν στα κάτεργα και ιστορικών που ερευνούν την υπόθεση.

Ρωσικές διπλωματικές ντρίμπλες προς ΕΕ για το Ιράν

 Η Ρωσία συνεχίζει τις πιέσεις προς την ΕΕ, ώστε να μην επιβληθούν νέες κυρώσεις στο Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα, εκτιμώντας ότι το εμπάργκο της ΕΕ στο ιρανικό αργό πετρέλαιο θα καταλήξει να πλήττει τις ίδιες τις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση απορρίπτει τις αγορές ιρανικού πετρελαίου παρότι πολλές χώρες της ΕΕ εξαρτώνται από αυτό» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε συνέντευξή του σε ρωσικό κρατικό τηλεοπτικό σταθμό.

F 22 στέλνουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα οι ΗΠΑ."Έτοιμοι για το Ιράν",λένε στο Ισραήλ

Μαχητικά αεροσκάφη F 22, μετασταθμεύουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισραηλινής ιστοσελίδας Debkafikes.
.
Τα αεροσκάφη θα χρησιμοποιηθούν σε ενδεχόμενο αεροπορικού χτυπήματος εναντίον του Ιράν,αναφέρουν οι πληροφορίες και θα έχουν ως αποστολή την καταστροφή κρίσιμων στόχων της ιρανικής ΠΑ ,ώστε η ισραηλινή ΠΑ να αναλάβει τα χτυπήματα εναντίον πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν.

Αν η Τεχεράνη δεν υποχωρήσει όλα είναι πιθανά!

ENTONH ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΑΣΚΟΥΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 24 ΩΡΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ 42 ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ F-22/STEALTH AΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΛΜΕΝΤΟΡΦ ΤΗΣ ΑΛΑΣΚΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΛ ΝΤΑΦΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ/ΗΑΕ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΟΜΑΝ ΕΝΑΤΡΙΤΟ.

Ο Άκης απειλεί: 40 χρόνια «φούρναρης» έχω δει…

Σε ευθύτατο υπαινιγμό ότι δεν πρόκειται να αποτελέσει το καθαρτήριο του συστήματος και αποδιοπομπαίο τράγο προχώρησε ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, μέσω δήλωσης η οποία είναι βέβαιο ότι έχει ανησυχήσει πολλούς…
Πέραν της προσπάθειας να υπερασπιστεί τα μέλη της οικογένειάς του, την κόρη του και τη σύζυγό του τη δίωξη – προφυλάκιση των οποίων την εντάσσει στο σχέδιο της προσωπικής του εξόντωσης...

Εγγυήσεις 1 δις ευρώ δια χειρός Βενιζέλου, πήρε η Φινλανδία και το έκρυψαν...

Σε μία ακόμα κακή αρχή με απρόβλεπτες συνέπειες, ενδέχεται να οδηγήσει το «φινλανδικό αστείο». Γιατί η Φινλανδία πέτυχε τελικά να λάβει εγγυήσεις 925 εκ. ευρώ για τα δάνεια που δίνει στην Ελλάδα μέσα από το πακέτο στήριξης και πλέον το παραδέχεται, ενώ ο τότε υπουργός Εθνικής Οικονομίας Ευάγγελος Βενιζέλος που έκανε τότε τις διαπραγματεύσεις το αποκρύπτει. Αλλά αν οι εγγυήσεις είνια τόσες μεγάλες και αρχίσουν και ζητούν κι άλλοι από την καταχρεωμένη και χωρίς ρευστό χώρα μας, τι θα αποτελέσει την επόμενη ελληνική εγγύηση και τι θα απομείνει από το πανάκριβο και δυσβάσταχτο δάνειο;

Αποσυσπείρωση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ - Οι Αμερικανοί συστήνουν αλλαγή γραμμής

"Ζαλισμένα" τα εκλογικά επιτελεία σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από τις τελευταίες μυστικές δημοσκοπήσεις. Όλες οι κυλιόμενες έρευνες που καταγράφουν σε ημερήσια βάση τις τάσεις της κοινής γνώμης δείχνουν ότι τα δύο κόμματα πάνε σε ιστορική ήττα με την πιθανότητα να ξεπεράσουν το 40% να είναι μικρότερη από το να μην πετύχουν έστω αυτό τον ελάχιστο στόχο.
Το σύνολο των ευρημάτων επιβεβαιώνει το κλίμα που είχε διαμορφωθεί και προ της απαγόρευσης δημοσίευσης των δημοσκοπήσεων, αλλά και την πτωτική τάση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που είχε καταγραφεί και το οποίο τώρα εντείνεται.

Ασταμάτητη προελαύνει η Χρυσή Αυγή

ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ 

Δεν έχει προηγούμενο ο πανικός, που έχει καταλάβει συνολικά το πολιτικό κατεστημένο. Σαμαράς, Βενιζέλος και όλα τα ανδρείκελα της εξουσίας, από άκρα αριστερά μέχρι άκρα δεξιά υβρίζουν και λασπολογούν σε 24ωρη βάση το Εθνικιστικό Κίνημα. Μετά την απόλυτη συνωμοσία σιωπής ήρθαν οι συκοφαντικές επιθέσεις και η κινδυνολογία.

Πανικός: Άρον- άρον άνοιξαν σήμερα την Αμυγδαλέζα

Τι σύμπτωση... Μία εβδομάδα ακριβώς πριν από τις εκλογές και Κυριακάτικα, άνοιξε εσπευσμένα η Αμυγδαλέζα για να παραλάβει παράνομους μετανάστες. Αποδεικνύεται έτσι ότι όλοι καλοβλέπουν τις ψήφους που έφυγαν προς τη Χρυσή Αυγή και τις θέλουν πίσω. Είτε πρόκειται για το ΠΑΣΟΚ και τον (και υπηρεσιακό) υπουργό Μιχάλη Χρυσχοϊδη, είτε για...

Μαθήματα πατριωτισμού και εθνικισμού για τους αναρχοκομμουνιστές απο τα ίδια τα ινδάλματά τους...

-ΟΡΚΟΣ ΕΛΑΣ.. Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΤΗ
Εγώ, παιδί του Ελληνικού Λαού ορκίζομαι να αγωνιστώ πιστά στις τάξεις του ΕΛΑΣ για το διώξιμο του εχθρού απο τον τόπο μας για τις ελευθερίες του Λαού μας κι ακόμα να είμαι πιστός και άγρυπνος φρουρός προστασίας στην περιουσία και το βιος του αγρότη. Δέχομαι προκαταβολικά και την ποινή του θανάτου αν ατιμάσω την ιδιότητά μου ως πολεμιστής του ΕΘΝΟΥΣ και του ΛΑΟΥ και υπόσχομαι να δοξάσω και να τιμήσω το όπλο που κρατώ και να μην το παραδώσω εαν δεν ξεσκλαβωθεί η ΠΑΤΡΙΔΑ μου και δεν γίνει ο ΛΑΟΣ νοικοκύρης στον τόπο του.

«Τελειώνει» από τον ΟΔΔΗΧ το «παιδί της Goldman Sachs» Π. Χριστοδούλου!

Μας τελειώνει ο επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) Πέτρος Χριστοδούλου, οκτώ μήνες προτού λήξει το συμβόλαιό του.

Στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας παλαιότερα, με ιδιαίτερη επίδοση στις δημόσιες σχέσεις, «εκδιώχθηκε» όταν...

Ποιανού το λάκκο σκάβει η Άγκυρα;

Του Σάββα Καλεντερίδη
Στο προηγούμενο άρθρο μας αναφερθήκαμε στον αποσταθεροποιητικό ρόλο που διαδραματίζει η Τουρκία του Ερντογάν, εντελώς διαφορετικό από τον επίσης αποσταθεροποιητικό ρόλο που έπαιζε επί δεκαετίες, με πρωταγωνιστές τους στρατιωτικούς και τους κεμαλιστές, και στις δυο περιπτώσεις με την υποστήριξη της Ουάσιγκτον.

VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οι στημένες ομιλίες του Σαμαρά !

Όλες οι ομιλίες των Σαμαρά/Βενιζέλου είναι ενα σκηνοθετικό σόου και τίποτα άλλο για να πείσουν τους αναποφάσιστους/ηλικιωμένους κλπ. Οι λίγοι μισθοφόροι οπαδοί και χειροκροτητές διατάσσονται για το τι θα φωνάζουν, τι θα φοράνε και πότε θα επευφημούν τον πρόεδρο.
Δείτε πως ενα κομματόσκυλο...

Αναγνώστης σχολιάζει το "δεν θα γίνουμε Ελλάδα..."

Εγώ πάλι σαν Έλληνας δεν θέλω να γίνω βάρβαρος σαν εσάς και εξηγούμαι. Το γεγονός ότι σηκωθήκατε από την λάσπη και αντικρίσατε τον πολιτισμό, το χρωστάτε στην ανθρωποκεντρική πολιτισμένη Ελλάδα, η οποία γενναιόδωρα σας φώτισε ώστε να σταματήσετε να τρώτε ο ένας τον άλλο στην Ευρώπη, (χιλιάδες οι ανθρώπινοι σκελετοί στην κ.Ευρώπη και Αγγλία με σημάδια από ανθρώπινα δόντια)...

Αντιαεροπορικά στις ταράτσες του Λονδίνου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες !!!

Θα εγκαταστήσουν συστοιχίες πυραύλων εδάφους-αέρος για αντιαεροπορική άμυνα σε στέγες κατοικημένων κτιρίων στο Λονδίνο; Έτσι σκοπεύουν οι βρετανικές αρχές για τις ημέρες των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως έγινε γνωστό.

Η αεροπορία έχει ήδη ενημερώσει τους συνοίκους ενός συγκροτήματος πως το κτίριό τους «εξετάζεται» για ανάπτυξη των συστημάτων -το μέχρι στιγμής πιο «ακραίο» μέτρο ασφαλείας για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Τουρκικό UAV καταρρίφθηκε από Κούρδους αντάρτες

Ένα τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV κατέρριψαν Κούρδοι αντάρτες του ΡΚΚ. To αναγνωριστικό UAV καταρρίφθηκε από αντιαεροπορικά πυρά των ανταρτών στην περιοχή Zap στα σύνορα με το Ιράκ, όπου βρίσκεται και το αρχηγείο των στρατιωτικών δυνάμεων των Κούρδων.

Ποιες οι προϋποθέσεις για να διεκδικήσετε μείωση ενοικίου

Πρόσφατα ψηφίστηκε νόμος ο οποίος μεταξύ άλλων προβλέπει σε δύο του άρθρα ότι σε 50 ημέρες θα μπορεί να «αποβάλλει» ο ιδιοκτήτης έναν ενοικιαστή ο οποίος δεν καταβάλλει τα ενοίκια και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί καν να γίνει δίκη.

Όπως αναφέρει όμως το fpress.gr, για να μην βρεθείτε όμως...

Ιδού ο... τίμιος Παπαδήμος που δεν θυμάται από πότε έχει να πληρώσει φόρο!!

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας, που απηύθηνε συνεχώς εκκλήσεις για έμπρακτη στήριξη της πατρίδας από τους έχοντες, για επαναπατρισμό των κεφαλαίων και πάταξη της φοροδιαφυγής, είναι ο πρώτος διδάξας στην πιστή εφαρμογή των αφορολόγητων ποσών που μπορεί να έχει στη διάθεσή του. Μη φανταστείτε τίποτα τρομερό. Μόλις 2,2 εκατ ευρώ και κάτι ψιλά / χρόνο! Και πλήρωσε για αυτά φόρο 511 ευρώ! Δείτε όλα τα στοιχεία...
της απίστευτης αυτής πραγματικά υπόθεσης, όπως τα φέρνει στο φως της δημοσιότητας, σήμερα, το "Παρόν".

Τα εκκαθαριστικά της εφορίας που αναδημοσιεύουμε, μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν.

Κάτι τέτοια μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση...



«Τουρκικές» οι μυστικές υπηρεσίες της Τυνησίας!

Η συντριπτική πλειοψηφία των αναλυτών επισημαίνουν ότι ο μύθος της φοβερής και τρομερής διείσδυσης της Τουρκίας στον αραβικό κόσμο και της αντίστοιχης επιρροής που ασκείται στις χώρες αυτές, εξαντλείται στην εξής μία χώρα, την Τυνησία!Η εκτίμηση, τουλάχιστον όσον αφορά στις στενές σχέσεις του Ερντογάν και του AKP με τους Τυνήσιους, ή μάλλον για την ακρίβεια με το σημερινό καθεστώς, είναι ορθή.

Η Συρία κατηγορεί ευθέως την Τουρκία για προβοκάτσια!!

Η Δαμασκός κατηγορεί ευθέως την Τουρκία ότι έχει ενορχηστρώσει την μεγαλύτερη προβοκάτσια με σκοπό να τινάξει στον αέρα το σχέδιο του ειδικού διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, του πρώην γενικού γραμματέα του Οργανισμού, Κόφι Ανάν, με σκοπό να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από τη στρατιωτική εμπλοκή…

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Star» του Λιβάνου, το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας...

Σηκώνουν το γάντι οι ΕΔ, τι θα κάνει ο πολιτικός κόσμος της χώρας;

Με μαζική άσκηση του στόλου, τη «Θαλασσόλυκος», απαντά η Ελλάδα στην πρόκληση της Τουρκίας να δοθεί άδεια εντός της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) για τη διενέργεια ερευνών για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων. Χωρίς να χάσει χρόνο το ΓΕΕΘΑ έστειλε…

Πως ένας άνθρωπος δραπέτευσε από το κολαστήριο – στρατόπεδο συγκέντρωσης της κομμουνιστικής Βόρειας Κορέας

Το πρώτο πράγμα που θυμάται είναι μία εκτέλεση. Περπατούσε μαζί με τη μητέρα του σε ένα χωράφι με σιτάρι, όπου φρουροί είχαν περικυκλώσει αρκετές χιλιάδες κρατούμενους. Το αγόρι χώθηκε κάτω από τα πόδια και πήγε μπροστά, όπου είδε φύλακες να δένουν έναν άνθρωπο σε ένα ξύλινο κοντάρι.

Το μνημονιακό καθεστώς σχεδιάζει νοθεία; - Παρατηρητές του ΟΑΣΕ στην Ελλάδα

H χθεσινή φράση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλου σε ομιλία του ότι "Δεν θα επιτρέψουμε στην άκρα δεξιά να μπει στη Βουλή" έχει δημιουργήσει σάλο, αφού με δεδομένο ότι ένα κόμμα της τάξης του 4-6%, όπως καταγράφεται από όλες τις δημοσκοπήσεις, είναι βέβαιο ότι εισέρχεται στην Βουλή, εκτός...
Εκτός και αν έχει βάση η φημολογία ότι θα επιχειρηθεί με κάποιο τρόπο νοθεία σε βάρος των μικρών στις εκλογές από τον εκλογικό μηχανισμό που έτσι ή αλλιώς ελέγχεται από τους δύο καθεστωτικούς μονομάχους, της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. 

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Τα μυστικά της Ακρόπολης..Τί κρύβεται κάτω απ΄τον ιερό βράχο;

Οι περισσότεροι Έλληνες, αλλά και πάρα πολλοί ξένοι έχουν βρεθεί τουλάχιστον μία φορά στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Οι περισσότεροι όμως απ’ όσους πήγαν εκεί δεν ήξεραν το παραμικρό για τα μυστικά που κρύβονταν κάτω από τα πόδια τους. Η Ακρόπολη δεν είναι μόνο ένα από τα πιο γνωστά αρχαιολογικά μνημεία του κόσμου που στολίζεται από μερικά από τα ομορφότερα κτίσματα της ελληνικής αρχαιότητας, αλλά είναι παράλληλα και ένας τόπος που κρύβει πολλά και σημαντικά μυστικά…

NY Times : "Τα Σκόπια βρίσκονται ακόμα στην αίθουσα αναμονής"

Η διεύρυνση του ΝΑΤΟ δεν είναι στην ημερήσια διάταξη της Συνόδου Κορυφής του Σικάγου και η Ελλάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με την οικονομική κρίση και αδιαφορεί να εκπληρώσει το αίτημα της FYROM να λάβει πρόσκληση για ένταξη στην επικείμενη σύνοδο της Συμμαχίας, αναφέρει η εφημερίδα των ΗΠΑ «New York Times».

«Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι το ζήτημα της διαφοράς βρίσκεται σε εξέλιξη. Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσον μιας...

Επιδρομή από Τουρκία σε Συρία διά θαλάσσης

Eπιδρομή σε μονάδα του συριακού στρατού στις ακτές της Μεσογείου, πραγματοποίησαν αντάρτες που εξόρμησαν από την Τουρκία με φουσκωτές λέμβους.

"Η ανταλλαγή πυρών...είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και τον τραυματισμό ενός αριθμού στρατιωτών, ενώ ο αριθμός εκείνων που σκοτώθηκαν από τις τάξεις των τρομοκρατών δεν είναι γνωστός γιατί επιτέθηκαν στη στρατιωτική μονάδα τη νύχτα", μετέδωσε το SANA.

ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΕΤΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!

Τουρκική πρόκληση με την Ολυμπιακή Φλόγα στο Καστελόριζο.

Δεύτερη μαχαιριά των Βρετανών διοργανωτών των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Μετά την άρνησή τους να δεχτούν την «Ολυμπιάς» -πιστό αντίγραφο αρχαίας ελληνικής τριήρους- θέμα προέκυψε και με την Ολυμπιακή Φλόγα.

Οι Τούρκοι έθεσαν βέτο να μην περάσει από το Καστελόριζο και, κατά πώς φαίνεται, οι διοργανωτές «τσίμπησαν».

Για μια νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού

Bόμβα Ε.Βενιζέλου: "Μόνο με 50% των "μνημονιακών" και 180 βουλευτές ζει το Μνημόνιο"

«Δεν βάζει το κεφάλι του στο ντορβά» ο Ε.Βενιζέλος και για πρώτη φορά σήμερα, τουλάχιστον κατά την προεκλογική περίοδο (γιατί αυτό το έχει ξαναπεί παλαιότερα) σε δηλώσεις του έκανε σαφές ότι για να μπορέσει να συνεχίσει την πολιτική των Μνημονίων μια νέα συγκυβέρνηση θα πρέπει να συγκεντρώνει «Τουλάχιστον 180 βουλευτές και τουλάχιστον το 50% των κομμάτων αυτών σε ποσοστό του εκλογικού σώματος»!

Κατασχέθηκε πλοίο με βαρύ οπλισμό για τους αντικαθεστωτικούς της Συρίας

Ο λιβανικός στρατός κατάσχεσε σήμερα τρία κοντέινερ με όπλα, τα οποία προορίζονταν για τις ανταρτικές μονάδες και τους μισθοφόρους που μάχονται το καθεστώς Άσσαντ, σε πλοίο που εντοπίστηκε χθες στις βόρειες ακτές της χώρας, έγινε γνωστό από πηγή των λιβανικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το φορτίο αποτελείται από βαρέα πολυβόλα, οβίδες, ρουκέτες, εκτοξευτές ρουκετών και εκρηκτικά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...